Majlis khatam al-Quran PTAR UiTM cawangan Melaka / Muhammad Shafiq Snin - Snin, Muhammad Shafiq (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Majlis khatam al-Quran PTAR UiTM cawangan Melaka dimulakan dengan tazkirah Ramadhan oleh Imam Abd Akmal Fitrie Abd Aziz yang bertajuk mukjizat al-Quran