Read@UiTM: program ihya Ramadhan / Nor Azalea Mohd Azahar - Mohd Azahar, Nor Azelea (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Program Ihya Ramadhan adalah satu program kerjasama antara Unit Hal Ehwal Islam dan Perpustakaan Tun Dr. Ismail.