World Quran Hour 2021/1422H peringkat UiTM Cawangan Perak / Muhamad Azim Ansari - Ansari, Muhamad Azim (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Program World Quran Hour 2021/1422H peringkat UiTM Cawangan Perak telah berlangsung denga jayanya di Pusat Islam UiTM Perak. Ia melibatkan warga UiTM Cawangan Perak pada 27 April 2021.