Jom baca bersama untuk 10 minit PTAR / Rafidah Muhamad Sam - Muhammad Sam, Rafidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Bersempena sambutan Hari Buku pihak PTAR Kampus Permatang Pauh telah mengadakan program Jom baca bersama untuk 10 minit PTAR.