Program PTAR Book2U / Rafidah Muhamad Sam - Muhamad Sam, Rafidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR Kampus Permatang Pauh telah mengadakan Program PTAR Book2U bertempat di Pusat Kegiatan Pelajar.