Warna warni sambutan Hari Kemerdekaan peringkat UiTM Cawangan Pulau Pinang pada 7 Sep 2022 di Kampus Bertam / Zuraira Libasin - Libasin, Zuraira (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2022)
koleksi gambar Warna warni sambutan Hari Kemerdekaan peringkat UiTM Cawangan Pulau Pinang pada 7 Sep 2022 di Kampus Bertam