Tanggal 31 Ogos / Wan Anisha Wan Mohammad, Azlina Mohd Mydin and Rafizah Kechil - Wan Mohammad, Wan Anisha; Mohd Mydin, Azlina Mohd Mydin; Kechil, Rafizah (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2022)
Di keheningan malam…. tarikh keramat…31 Ogos 1957… tepat jam 12 tengah malam… di Padang Kelab Selangor, Kuala Lumpur turunnya bendera Union Jack.. menandakan berakhirnya penjajahan British ke atas Tanah Melayu..