Tempat bersejarah di Malaysia / Sharifah Sarimah Syed Abdullah - Syed Abdullah, Sharifah Sarimah (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2022)
Di Malaysia, banyak tempat dan bangunan bersejarah yang masih kukuh dan sering menarik perhatian para pelancong tempatan mahupun pelawat dari negara luar. Tempat dan bangunan bersejarah ini perlu dikekalkan supaya ‘tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas’ untuk menjadi tatapan generasi yang akan datang.