Kemerdekaan Malaysia / Norshuhada Samsudin - Samsudin, Norshuhada (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2022)
Sungguh enak buah melaka, Di makan bersama ditepi sawah, 31 Ogos negara kita merdeka, Bebas dari cengkaman penjajah.