Errrr macam mana nak belajar subjek perakaunan? / Saflina Azis and Mustafa Kamal Mat - Azis, Saflina; Mat, Mustafa Kamal (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2021)
Saya sering ditanya macam mana cara belajar subjek perakaunan ini. Sebagai pelajar yang tidak mempunyai asas ilmu pengetahuan perakaunan di dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM), saya sememangnya struggle sewaktu belajar subjek ni semasa mengambil kursus Diploma Perakaunan satu ketika dahulu. Subjek perakaunan ni saya rasakan sangat susah. Tapi itulah, tetap gatal tangan memohon kursus perakaunan sehingga ke peringkat sarjana.