Setinta aluan / Jamal Othman - Othman, Jamal (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2022)
Alhamdulillah, Unit Penerbitan & Publisiti Jabatan Sains Komputer & Matematik (JSKM), UiTM Cawangan Pulau Pinang berjaya menerbitkan keluaran khas Kemerdekaan Malaysia yang ke 65. Keluaran edisi khas pada kali ini mengumpulkan karya- karya yang berbentuk perkongsian pengalaman, puisi, pantun dan pelbagai karya kreatif yang dinukilkan oleh pensyarah JSKM yang sangat berbakat, kreatif dan inovatif. Hampir 20 karya kreatif telah dikemukakan dan diterbitkan dalam keluaran khas ini. Jawatankuasa, mengucapkan penghargaan dan terima kasih atas sumbangan karya-karya yang telah dikemukakan.