Silang kata Merdeka / Fuziatul Norsyiha Ahmad Shukri - Ahmad Shukri, Fuziatul Norsyiha (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2022)
1. Tema kemerdekaan tahun 2021 4. Bilangan prinsip rukun negara 6. Tempat pengisytiharan kemerdekaan 8. Pereka Jalur Gemilang