Kita anak Malaysia! / Fuziatul Norsyiha Ahmad Shukri and Fadzilawani Astifar Alias - Ahmad Shukri, Fuziatul Norsyiha; Alias, Fadzilawani Astifar Alias (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2022)
Dari Perlis ke negeri Melaka, Singgah sebentar di Kota A’ Famosa, 65 tahun sudah Malaysia merdeka, Hidup sejahtera aman sentosa.