Stock Trading 101: a Malaysian perspective / Amirudin Mohd Nor … [et al.] - Mohd Nor, Amirudin; Abdul Rahim, Fahmi; Othman, Mohd Zailani; Muhamad Arifin, Nur Afifah; Rahmat, Rafizah Irzah (Bahagian Penyelidikan dan Jaringan Industri, UiTM Melaka, 2012)
Inovasi yang dihasilkan ini merupakan satu dokumentari mengenai asas praktikal pembrokeran saham di Malaysia. Tujuan dokumentari yang ringkas dan padat ini bangunkan adalah untuk membantu pelajar mendapat gambaran yang lebih jelas dan sekaligus memahami transkasi pembrokeran saham yang diamalkan dalam industri pembrokeran saham. Inovasi ini sesuai digunakan sebagai bahan pengajaran dalam subjek pelaburan, selaras dengan usaha meningkatkan keberkesanan dan kualiti pengajaran dan pembelajaran. Dokumentari ini adalah hasil kerjasama pensyarah dan pelajar jurusan kewangan serta dibantu oleh pegawai pelaburan OSK Investment Bank. Rakaman video amatur dilakukan di premis bank pelaburan dan diolah menjadi dokumentari menggunakan perisian Movie Maker. Ciri istimewa produk ini adalah ianya menggabungkankan aspek praktikal pembrokeran saham dan teori di dalam kelas. Dokumentari dimuatkan di dalam bentuk CD yang sangat mudah digunakan, murah, menarik dan senang dibawa ke mana-mana, la juga sesuai untuk dijadikan bonus sisipan kepada buku-buku pelaburan sedia ada di pasaran