Taklimat perpustakaan digital UiTM Cawangan Terengganu / Asmahani Abdullah - Abdullah, Asmahani (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Sempena bulan Program Digital Library, Perpustakaan Cendekiawan UiTM Cawangan Terengganu telah menganjurkan taklimat perpustakaan digital.