UiTMCT Digital Library2U Kiosk / Asmahani Abdullah - Abdullah, Asmahani (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Kiosk UiTM Cawangan Terengganu (UiTMCT) Digital Library2U telah dibuka di tapak Program Interaktif bersama Maxis dan Hal Ehwal Pelajar.