Program Live@PTAR: Peranan Majlis Raja-Raja Dalam Pentadbiran / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Shah Alam dengan kerjasama Pejabat Kursi Institusi Raja-Raja Melayu telah menganjurkan Program Live@PTAR: Peranan Majlis Raja-Raja Dalam Pentadbiran.