Program Live@PTAR sempena Festival Semarak KLWBC 2020 peringkat kebangsaan / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Shah Alam telah menganjurkan program bual bicara secara langsung sempena Festival Semarak KLWBC 2020.