Library Outreach: Fakulti Seni Lukis dan Seni Reka / Adlina Abdullah - Abdullah, Adlina (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Shah Alam dengan kerjasama Fakulti Seni Lukis dan Seni Reka telah menganjurkan Program Library Outreach pada 22 April 2021.