Bicara Pakar: Perlembagaan adalah undang-undang tertinggi / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Shah Alam dengan kerjasama Pejabat Kursi Institusi Raja-Raja Melayu telah menganjurkan program bual bicara dengan tajuk "Perlembagaan adalah undang-undang tertinggi".