Bicara buku bersama penulis buku "Unfollow The Flow" / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen
Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Shah Alam telah menganjurkan program bual bicara secara langsung bersama Alman Azian dalam segmen Bicara Buku.