Bicara buku penerbit UiTM: krisis setiap degup jantung ada cerita / Nor Sabariah Mansor - Mansor, Nor Sabariah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Shah Alam menganjurkan program bual bicara secara langsung bersama Penerbit UiTM di bawah segmen bicara buku.