Sekolah Penulisan Tesis 2.0 / Dr. Wan Zumusni Wan Mustapha - Wan Mustapha, Dr. Wan Zumusni (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2022)
“SEKOLAH PENULISAN TESIS 2.0 (SPT 2.0)” t elah pun melabuhkan tirainya. Kelas Penulisan Tesis yang bermula secara Virtual Summit melalui penganjuran program Sekolah Penulisan Tesis 1.0 pada tahun 2021 adalah diasaskan oleh Pengetua VSSPT, Dr Tiny Azleen Yahya. Program SPT 2.0 kali ini telah mengumpulkan 30 orang pakar dari universiti di dalam, dan luar negara bagi membincangkan 31 topik kuliah yang dapat membantu bakal pelajar dan pelajar pascasiswazah (Masters dan PhD). Terdapat seramai 300 orang peserta yang juga merupakan pelajar yang sedang menyiapkan Projek Tahun Akhir dari pelbagai universiti. Terdapat juga penyertaan peserta dari luar negara antaranya dari Singapura, Brunei, United Kingdom dan Indonesia. Kuliah yang dijalankan secara rakaman video dapat diakses pada bila-bila masa dan boleh diulang tonton sementara SPT 2.0 masih dibuka.