MyRA star rating / Nur Amirah Nabihah Zainal Abidin, Nur Hakimah Md Sallehuddin and Fatin Aliyah Hassan - Zainal Abidin, Nur Amirah Nabihah; Md Sallehuddin, Nur Hakimah; Hassan, Fatin Aliyah (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2022)
Program Taklimat MyRA Star Rating anjuran Unit Industry, Community & Alumni Network (ICAN) UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban telah diadakan pada 2 Mac 2022 (Rabu) dengan jayanya. Penerangan taklimat bagi MyRA Star Rating ini telah disampaikan oleh Dr Syazreen Niza Shair, selaku Ketua Bahagian Data Penyelidikan RMC, UiTM. Taklimat tersebut telah berjalan selama dua jam dan mendapat sambutan yang menggalakkan daripada para pensyarah yang terlibat. Program ini juga dihadiri oleh Ketua Pusat Pengajian (KPP), koordinator serta pensyarah-pensyarah di UiTMCNS dari seluruh cawangan Negeri Sembilan; Kuala Pilah, Seremban dan Rembau melalui aplikasi dalam talian (Cisco WebEx). Program MyRA Star Rating ini merupakan satu inisiatif pihak PJIM&A UiTMCNS Kampus Seremban dalam usaha memberi pendedahan serta meningkatkan pengetahuan mengenai kriteria-kriteria MyRA Star Rating yang perlu dipenuhi semasa menjalankan program-program jabatan, unit, khususnya program-program khidmat masyarakat di UiTMCNS agar sejajar dengan keperluan Key Performance Index (KPI) yang perlu dicapai.