PTAR Gaming@Home Challenge / Hapsah Suut - Suut, Hapsah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan PTAR UiTM Cawangan Sarawak telah menyediakan perkhidmatan dan aktiviti dengan penganjuran PTAR Gaming@Home Challenge .