Live@Beauty With brain: professional & presentable / Hapsah Suut - Suut, Hapsah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 29 Mac 2021 telah berlangsung Forum Live@Beauty With brain: professional & presentable yang oleh dianjurkan oleh UiTM Cawangan Sarawak.