PTAR UiTM Cawangan@122 Astro & myFREEVIEW Perpustakaan Digital / Hapsah Suut - Suut, Hapsah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR UiTM Cawangan Sarawak dengan kerjasama TV Sarawak telah mengadakan Library Outreach bertajuk Perpustakaan Digital di saluran 122 ASTRO.