eExhibition@Library PTAR cawangan Sarawak / Hapsah Suut - Suut, Hapsah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan UiTM Cawangan Sarawak telah mengadakan pameran secara maya iaitu eExhibition@Library bertajuk Pameran Maya Pelitup Muka.