Coffee Talk UiTM Cawangan Sarawak / Hapsah Suut - Suut, Hapsah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Satu sesi Coffee Talk bersama Timbalan Ketua Pustakawan telah diadakan pada 2 Mac 2021 dengan menggunakan medium Google Meet.