Sesi Perkongsian Ilmu: Industri madu kelulut di negeri Sabah / Sharmila Tawakkal - Tawakkal, Sharmila (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR UiTM cawangan Sabah dengan kerjasama Fakulti Perladangan telah mengadakan Sesi Perkongsian Ilmu: Industri madu kelulut di negeri Sabah pada 9 Mac 2021.