Live@PTDI: Penyingkiran sisa logam berat dalam melestarikan kebersihan sungai / Nor Azalea Mohd Azahar - Mohd Azahar, Nor Azelea (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Dr. Ismail UiTM Kampus Pasir Gudang telah menganjurkan Live@PTDI: Penyingkiran sisa logam berat dalam melestarikan kebersihan sungai pada 22 Mac 2021.