Melanau in Dalat and their language use / Hapsah Suut - Suut, Hapsah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Cawangan Sarawak telah menganjurkan program Live UiTM Colloquium Series pada 25 Mac 2021.