Pelancaran program Digital Library2U UiTM Cawangan Terengganu / Asmahani Abdullah - Abdullah, Asmahani (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Program Digital Library2U UiTM Cawangan Terengganu telah dilancarkan oleh Perpustakaan Cendekiawan UiTM Cawangan Terengganu pada Mac 2021.