Pengurusan rekod universiti bersama bahagian pengurusan fasiliti Kampus Jasin / Muhammad Shafiq Snin - Snin, Muhammad Shafiq (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Unit Arkib UiTM Cawangan Melaka telah menjalankan program pengurusan rekod universiti bersama bahagian pengurusan fasiliti UiTM Cawangan Melaka Kampus Jasin.