Pertandingan mencipta logo JSG / Nurul Izza Husin - Husin, Nurul Izza (Jabatan Sains Gunaan, 2019)
Unit keceriaan dan 5S telah menganjurkan pertandingan mencipta logo JSG pada Februari 2018. Pertandingan ini terbuka kepada semua staf Jabatan Sains Gunaan. Objektif pertandingan ini adalah bagi mewujudkan imej khusus untuk digunakan pada bahan-bahan promosi dan publisiti JSG. Beberapa orang pensyarah JSG telah menunjukkan kreativiti masing-masing dalam mencipta logo yang menarik serta memenuhi kriteria yang telah ditetapkan.