Pameran Kumpulan Inovatif dan Kreatif PTAR: Pencapaian - Mansor, Nor Sabariah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak telah mengadakan pameran "Pameran Kumpulan Inovatif dan Kreatif PTAR: Pencapaian" sepanjang Mac 2021.