Bicara Industri: pengurusan kewangan dalam norma baharu / Nur Azian Azis - Azis, Nur Azian
Perpustakaan Tun Abdul Razak telah menganjurkan program bual bicara secara langsung dengan tajuk Bicara Industri: pengurusan kewangan dalam norma baharu.