Bicara Pakar: Institusi Beraja Lambang Kedaulatan Negara / Nor Sabariah Mansor - Mansor, Nor Sabariah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Shah Alam dengan kerjasama Pejabat Kursi Institusi Raja-Raja Melayu UiTM Shah Alam telah menganjurkan program bual bicara secara langsung di bawah segmen Bicara Pakar.