Bengkel Training For Trainers: easy write with Microsoft Word / Mohd Ismail Abidin - Abidin, Mohd Ismail (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak telah menganjurkan Bengkel Training For Trainers: easy write with Microsoft Word untuk semua Pustakawan yang mengendalikan kelas di seluruh sistem UiTM.