Bicara buku bersama penerbit Patriots Publication / Nor Sabariah Mansor - Mansor, Nor Sabariah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR UiTM Shah Alam telah menganjurkan program bual bicara secara langsung bersama penerbit Patriot Publication di bawah segmen.