Kata-kata aluan Ketua Pustakawan: Buletin IQRA' Mac 2021 / Ts. Noor Hidayat Adnan - Adnan, Noor Hidayat (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Mac 2021.