Majlis kemuncak program khidmat masyarakat / Rafidah Muhamad Sam - Muhamad Sam, Rafidah
Pada 5 April 2021 PTAR UiTM Cawangan Pulau Pinang telah mengadakan majlis kemuncak program khidmat masyarakat secara maya .