Jom baca bersama 10 minit / Muhamad Azim Ansari - Ansari, Muhamad Azim (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Program Jom Baca Bersama 10 minit ini dilaksanakan secara serentak di seluruh negara bersempena sambutan Hari Buku dan Hak Cipta Sedunia.