Jom baca bersama 10 minit / Khairil Izwan Hasan - Hasan, Khairil Izwan (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Program jom bersama telah tiba dengan tema "baca itu terapi". Dianjurkan oleh Perpustakaan Dato Jaafar Hassan UiTM Cawangan Perlis.