Bicara Buku: Menerokai Rahsia STEM dalam Al Quran / Rafidah Muhammad Sam - Muhammad Sam, Rafidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Segemn Bicara Buku kali ini telah menjemput seorang Pensyarah Kanan UNISESL iaitu Dr. Ts. Muhammad Nazir Mohamad Khalid selaku penulis buku Menerokai STEM dalam Al Quran untuk membuat perkongsian.