Taklimat validasi penyelidikan PRISMA / Rafidah Muhammad Sam - Muhammad Sam, Rafidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
UiTM Cawangan Pulau Pinang dengan kerjasama PTAR UiTM Shah Alam telah mengadakan taklimat validasi penyelidikan PRISMA pada 25 Julai 2021.