Lawatan Kolej Vokasional Batu Lanchang Jelutong Pulau Pinang ke PTAR UiTMCPP / Rafidah Muhammad Sam - Muhammad Sam, Rafidah
PTAR UiTM Cawangan Pulau Pinang telah menerima kunjungan daripada 3 orang wakil Kolej Vokasional Batu Lanchang Jelutong Pulau Pianang.