einfoDiscovery@Library Vol.3/2021: Tahukah anda / Asamahani Abdullah - Abdullah, Asmahani (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Penerbitan einfoDiscovery@Library Perpustakaan Cendekiawan Kampus Dungun kali ini menawarkan pelbagai maklumat yang menarik.