Taklimat validasi penerbitan PRISMA / Asamahani Abdullah - Abdullah, Asmahani (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Cendekiawan UiTM Cawangan Terengganu dalam usaha mempergiatkan promosi pengurusan penyelidikan kepada staf akademik.