Read@UiTM: bicara santai / Nurmaisari Che Anuar - Che Anuar, Nurmaisari (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 1 Mac 2021 Perpustakaan Cendekiawan Kampus Kuala Terengganu telah menganjurkan program Read@UiTM iaitu Bicara Santai.